Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-09@12:41:19 GMT

اجرای عملیات اتصال ۴ سرداب حرم مطهر امام حسین (ع)

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۴۸۸۹۸

اجرای عملیات اتصال ۴ سرداب حرم مطهر امام حسین (ع)

به گزارش خبرگزاری مهر، علی مهاجری با بیان اینکه با همت برادران عراقی و شرکت مهندسی ارض القدس، پروژه احداث سرداب‌های حرم مطهر سیدالشهدا (ع) در حال اتمام است افزود: پیچیده‌ترین بخش این کار یعنی عملیات اتصال سرداب‌ها به ستاد بازسازی عتبات عالیات سپرده شده است.

وی در تشریح پیچیدگی‌های فنی این طرح اظهار داشت: کل بار صحن مسقف شده حرم مطهر حسینی، روی چند «۴ طاقی» قرار دارد که اکنون باید به‌منظور اتصال سرداب‌ها، عملیات ویژه برای خالی کردن زیر آنها و همزمان کار بر روی بخش همکف به‌منظور تقویت پایه سقف صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهاجری افزود: بر اساس این طرح، دهنه‌هایی به عرض ۱۳ متر جهت اتصال سرداب‌های حرم مطهر در محل «۴ طاقی» ها اجرا می‌شود.

مدیر پروژه مقاوم سازی حرم مطهر امام حسین (ع) با بیان اینکه پیش‌بینی می‌شود کار اولین اتصال بین دو سرداب تا چند ماه دیگر به اتمام برسد افزود: با اتصال این سرداب‌ها توسط متخصصان ایرانی، صحن جدیدی در طبقه منفی یک حرم که نزدیک‌ترین محل به قبر مطهر سید الشهدا (ع) ایجاد می‌شود.

بر اساس این گزارش، سرداب‌های مطهر حرم امام حسین (ع) به شکل حلقه‌ای در اطراف ضریح و در طبقه منفی یک بود و ظرفیت پذیرش هزاران زائر به‌ویژه در ایام اربعین را دارد.

این سرداب‌ها شامل سرداب الامام الحجه (عج) در سمت شمالی، سرداب الشهدا در طرف شرقی، سرداب الراس الشریف در بخش غربی و سرداب باب القبله در قسمت جنوبی صحن شریف است.

پیش از این با همت مهندسان و عوامل اجرایی ستاد بازسازی عتبات عالیات کرمان، طرح لاغر سازی ستون‌ها و دیواره‌های اطراف ضریح مطهر امام حسین (ع) با موفقیت اجرا شده بود که همین دقت بالای مهندسی، ازجمله دلایل واگذاری اجرای طرح اتصال سرداب‌ها به این گروه است.

کد خبر 4615444 مهناز قربانی مقانکی

منبع: مهر

کلیدواژه: عتبات عالیات ستاد بازسازی عتبات عالیات حرم امام حسین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۴۸۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ پیش بینی ناامیدکننده کارشناسان: اتمام فاز ۲ فرودگاه امام در سال ۱۴۵۰

تین نیوز

وزیر راه و شهرسازی سال گذشته در مراسم آغاز عملیات اجرایی فاز ۲ فرودگاه امام خمینی(ره) گفت: این پروژه با ظرفیت جابه جایی ۳۵ میلیون مسافر در سال به نوعی یک فرودگاه جدید محسوب می شود و با تکمیل آن ظرفیت کل فرودگاه امام (ره) به ۵۰ میلیون مسافر در سال می رسد.

به گزارش تین نیوز، مهرداد بذرپاش افزود: ترمینال شماره یک فرودگاه امام خمینی(ره) ظرفیت جابه جایی ۶ میلیون مسافر در سال را دارد و با توجه به برنامه توسعه فرودگاهی قرار است این ظرفیت به ۱۰ میلیون مسافر برسد.

 وزیر راه و شهرسازی سال همچنین عنوان کرد: با اجرای کلان پروژه فاز ۲ فرودگاه امام خمینی(ره)، این فرودگاه با اجرای پروژه ها به یکی از هاب های راهبردی و ترانزیتی فرودگاهی منطقه تبدیل می شود.

یک کارشناس در این زمینه در گروه تلگرامی مرتبط به حمل و نقل هوایی، نوشت: با در نظر گرفتن سرعت انجام کارها در ایران، وجود امضاهاى طلایی و اینکه قبل از خود پروژه باید حداکثر منفعت شخصى از آن کسب شود و نیز عدم انجام کارها به صورت استاندارد و بی توجهی به نیازهای یک هاب واقعى بر اساس استانداردهای بین المللی،  می توان گفت این پروژه احتمالا در سال ١٤٥٠ با مشخصات روز ١٤٠٣ به سر انجام می رسد.

وی افزود: البته می توان با حذف تمام موانع و به خصوص مدیریت، تیم و افراد ناکارامد و به کارگیرى افراد فوق تخصص و سالم با هدف انجام صحیح پروژه و تعیین استراتژی هاى لازم به طور موازى پروژه را به خوبی پیش برد.

این کارشناس تاکید کرد: هرچند در اجرای این پروژه فقط بحث عملیاتى مطرح نیست ، بلکه استراتژی هاى تجارى، منطقه اى و سیاسى و دیپلماتیک نیز بسیار مهم و لازم است و از همه مهمتر تضمین پایدارى پروژه بدون تاثیر از شرایط کشورى نیز ضروری است تا هیچ کس نتواند پروژه را منحرف کند.

وی افزود: این بدان معنی است که پروژه  از ورود هر نوع میکروب انسانى مصون بماند و تصمیمات فقط و فقط به عهده یک تیم مدیریتی باشد  نه چند ارگان ناکارآمد و اختصاص بودجه غیر مشروط که در این صورت احتمالا می توان حداقل تا سال 1410 کار مفید در دو یا  سه فاز انجام شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • اجلاس پیرغلامان به دنبال تکریم جایگاه ذاکران امام حسین است
  • به‌کارگیری تمام ظرفیت‌های فرهنگی برای اجرای برنامه‌های دهه کرامت
  • عکس | تصاویر جدید هادی چوپان در حرم امام رضا(ع)
  • میزبانی حرم مطهر رضوی از زائران غیرایرانی در دهه کرامت
  • ◄ پیش بینی ناامیدکننده کارشناسان: اتمام فاز ۲ فرودگاه امام در سال ۱۴۵۰
  • اجرای بیش از هزار برنامه در دهه کرامت اصفهان از فردا
  • جشن بزرگ «دختران ایران» در میدان امام حسین(ع) برگزار می‌شود
  • محفل انس با قرآن در آبدان برگزار شد
  • اجرای ویژه برنامه‌های دهه کرامت در مازندران
  • اجرای طرح توسعه خدمات فرودگاهی در فرودگاه بین‌المللی امام خمینی