Web Analytics Made Easy - Statcounter

خلیل نجفی نظام آبادی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: پیرو حوادثی که سال ۸۶ توسط دشمنان اسلام بر حرم امامین عسکریین (ع) در سامرا وارد گشت بازسازی این حرم‌ها، گنبد و ضریح آغاز شد.

وی ادامه داد: همچنین با توجه به تاکید علما بر توسعه سامرا و اسکان دادن زائرین در خود حرم، ساخت فضاهای توسعه‌ای در دستور کار قرار گرفت که در این راستا مصلی و یک استراحتگاه با وجود تمامی امکانات رفاهی و قابلیت اسکان بالغ بر ۱۵ هزار نفر ساخته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان مرکزی گفت: همچنین در سرداب غیبت که آغاز غیبت کبری امام زمان (عج) است به منظور جلوگیری از ازدحام بانوان و آقایان دو نیم ضریح اختصاص پیدا کرده است.

نجفی گفت: ساخت این دو نیم ضریح به استان مرکزی واگذار شده است به طوری که کارهای اولیه آن انجام شده، کارگاه‌های آن در شهرستان‌های اراک و زرندیه تجهیز و برخی از مواد اولیه تأمین شده است.

وی عنوان کرد: هزینه ساخت این دو نیم ضریح در مجموع پنج میلیارد تومان می‌باشد که توسط خیرین و مردم استان تأمین شده است.

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان مرکزی بیان کرد: یک خیر ساخت یکی از نیم ضریح‌ها به مبلغ دو میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان را عهده دار شده و تاکنون ۴۰۰ میلیون تومان برای پیشرفت پروژه پرداخت کرده است.

نجفی گفت: سازه چوبی این دو نیم ضریح از چوب ساج با هزینه‌ای بالغ بر ۲۵۰ میلیون تومان ساخته شده که هنرمندان قلم زن، منبت کار و… در کارگاه شهرستان زرندیه در حال انجام کارهای لازم بر روی آن هستند.

منبع: جماران

کلیدواژه: انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا استان مرکزی امام زمان حرم ضریح غیبت انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی دو نیم ضریح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۶۶۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حدیثی جعلی از امام زمان(عج) درباره کتاب مهم شیعه

به گزارش مبلغ، دکتر سعید طاووسی مسرور، مدرس شیعه‌شناسی دانشکدهٔ الهیات علامه طباطبایی، در یادداشتی به بررسی کتاب کافی پرداخته و نوشته است: «این‌گونه نیست که تمام روایات این کتاب صحیح باشد، بلکه احادیث این کتاب از نظر مؤلف آن صحیح است. شیخ، خود ابزار بررسی صحت احادیث این کتاب را در اختیار آیندگان قرار داده است. این ابزار مفید، ذکر سند هر حدیث است. بنابراین امروزه با نقد سندی و متنی می‌توان به نقد روایات «کافی» پرداخت و ممکن است در بین انبوهی از روایات صحیح و معتبر، با برخی روایات ضعیف و غیرقابل پذیرش نیز مواجه شویم.»

این یادداشت به دو سوال مهم پاسخ می‌دهد:

۱- آیا تمام روایت‌های کافی صحیح است؟

۲- آیا این روایت که از امام زمان مشهور شده که: «کتاب کافی برای شیعیان ما کافی است»، حدیث صحیحی است؟

یادداشت دکتر سعید طاووسی مسرور به مناسبت ۱۹ اردیبهشت، روز بزرگداشت شیخ کلینی، به پرسش های بالا پاسخ می دهد. متن کامل یادداشت را این‌جا بخوانید.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904497

دیگر خبرها

  • حدیثی جعلی از امام زمان(عج) درباره یک کتاب مهم
  • حدیثی جعلی از امام زمان(عج) درباره کتاب مهم شیعه
  • نظریه ولایت فقیه آیت‌الله لاری تفاوتی با نظر امام (ره) ندارد
  • جای یک کتابخانه مرکزی در شهر عالم‌پرور آمل خالی است
  • عکس/ شست‌وشوی حرمین امامین عسکرین سامرا
  • هزینه‌ ساخت برج ایفل را مردم کدام کشور پرداختند؟
  • کشف بزرگترین مزرعه استخراج ارز دیجیتال در جنوب شهرستان ری
  • ۲۸ پروژه نیمه‌کاره حوزه کتابخانه‌های عمومی در مازندران
  • نکته مهمی که در توقیع امام زمان (عج) به شیخ مفید اشاره شد
  • برگزاری ۴۰ عنوان برنامه هم‌زمان با دهه مبارک کرامت در استان مرکزی