Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، جعفر عسکری عصر امروز در همایش خیران و خادمان امام حسین(ع) در دادگستری استان اصفهان اظهار کرد: بازسازی و توسعه عتبات جلوه‌ای از ارادت، عقبه فکری و تمدنی ایران اسلامی و فرصتی برای توسعه فرهنگ اهل بیت(ع) است.

رئیس بازسازی عتبات استان اصفهان با اشاره به جسارت‌های دشمنان اسلام به عتبات اهل بیت(ع) و خدمات صورت گرفته در طول تاریخ، افزود: باعث افتخار شیعیان ایران و جهان است که پس از باز شدن راه عتبات به برکت خون شهدا، بیش از ۲۰۰ طرح در عتبات عالیات اجرا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به الگو بودن استان اصفهان در ایام محرم و صفر گفت: بیش از ۴۰ درب حرم اهل بیت(ع) توسط هنرمندان اصفهان ساخته شده است و امروز فرصت بی‌بدیل ساخت ضریح امام حسین(ع) در سرداب مقدس به اصفهان تفویض شده است که ساخت آن سند افتخاری برای این استان خواهد بود.

عسکری افزود: برغم اینکه خیران برخی شهرستان‌های استان اعلام آمادگی کردند هزینه کل طرح را تقبل کنند ولی پیشنهاد ستاد استان این بود که با مشارکت عموم مردم این طرح‌ها اجرا شود تا زمینه مشارکت خیر و نیکوکاری آحاد جامعه فراهم شود.

رئیس بازسازی عتبات استان اصفهان ادامه داد: اگر چه مشکلات اقتصادی به دلیل برخی سوء تدبیرها وجود دارد ولی آیا می‌توان از رسالت تاریخی شیعه دور شد.

وی به پیشگامی اقشار کم‌درآمد در همراهی و اهدای بیشترین کمک‌ها در ساخت و ساز مراقد مطهر اهل بیت(ع) اشاره و اظهار کرد: توسعه حرم اهل بیت(ع) دستاوردهای اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و امنیتی بسیار برای شیعه به همراه دارد.

عسکری خاطر نشان کرد: همواره حرکت‌های نیکوکارانه و خیریه‌ای بزرگ به برکت گسترش فرهنگ اهل بیت(ع) در ایران اسلامی توسعه یافته و از همین‌رو لازم است زمینه‌های گسترش این فرهنگ روز‌ به‌ روز توسعه پیدا کند.

پیشگامی اصفهان در دفاع از حریم اهل بیت(ع)

حجت‌الاسلام مهدی نیلی‌پور نیز در این مراسم، گفت: امروز در مواجهه فکری تمدنی و فرهنگی قرار داریم که مکاتب مختلف به نحوی به دنبال ماندگار کردن آثار تمدنی خود هستند.

مسؤول بنیاد مهدویت و آینده پژوهشی استان اصفهان با اشاره به ساخت برخی اماکن مذهبی و عبادتگاهی توسط برخی مذاهب و ادیان مختلف، گفت: تمام تلاش این مکاتب ماندگار کردن جلوه‌های تمدنی خود در طول تاریخ بوده و از همین‌رو در ساخت این ابنیه از تمامی هنرهای عصر خود استفاده کرده‌اند.

وی با اشاره به ساخت برخی ابنیه تاریخی و فرهنگی در دوره صفویه با درایت بزرگانی چون شیخ بهایی، تصریح کرد: امروز تجلی و ضرورت ساخت این ابنیه در ماندگاری وجهه ‌تمدنی فرهنگ شیعی ایران اسلامی مشهود است.

نیلی‌پور با بیان اینکه مراقد مطهر اهل بیت(ع) در کربلا، نجف، کاظمین، سامرا، مشهد و قم سرمایه بزرگ شیعه است، افزود: لازم است در رویارویی تمدن‌ها با حفظ و توسعه این سرمایه‌های بزرگ در ماندگاری تمدن شیعه تلاش کنیم و رسالت تاریخی خود را ادامه دهیم.

مسؤول بنیاد مهدویت و آینده پژوهشی استان اصفهان به پیشگامی اصفهان در دفاع از حریم اهل بیت(ع)، تأکید کرد: اصفهان به دلیل داشتن هنرمندان بزرگ و سخاوت مردم در برابر مکتب اهل بیت (ع)، در طول تاریخ جایگاهی بزرگ داشته است.

وی با بیان اینکه زیارت یک راهبرد فکری و تربیتی است، اضافه کرد: لازم است در کنار توسعه عمرانی حرم اهل بیت(ع) برای توسعه تربیتی، فرهنگی و معنوی زیارت اهل بیت(ع) نیز اقدام لازم صورت گیرد‌.

انتهای پیام/۶۳۰۵۸/ر۳۰/

منبع: فارس

کلیدواژه: امام حسین اصفهان بازسازی عتبات سرداب مقدس استان اصفهان اهل بیت ع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۰۸۶۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درباره آخرین وضعیت مجموعه‌ای بلاتکلیف/ چرا سریال حضرت معصومه(س)ساخته نمی‌شود؟

به گزارش قدس آنلاین، پس از پخش «مختارنامه» در اوایل دهه ۹۰، زمزمه‌های ساخت سریال «حضرت معصومه(س)» مطرح شد و رایزنی‌هایی برای نگارش فیلم‌نامه این سریال الف ویژه صورت گرفت.
به گفته جواد افشار، کارگردان آثاری چون «گاندو»، «کیمیا» و سریال تاریخی «جابر بن حیان» که ساخت مجموعه «حضرت معصومه(س)» هم به او سپرده شده است، فیلم‌نامه سریال به طور مشترک توسط او و حمید رسول‌پور نوشته شده و در ۳۰ قسمت آماده ساخت است ولی گویا ملاحظات و حساسیت‌های ساخت سریالی در رده آثار الف ویژه سبب تعلل در کلید خوردن این پروژه شده است، پروژه‌ای که سال‌هاست در دستور تولید سیمافیلم قرار دارد اما به نظر می‌رسد اولویت ساخت آن پس از سریال‌های بزرگی چون «سلمان فارسی» و «موسی(ع)» قرار دارد.

 ساخت سریال در جریان است
آنچه درباره تولید سریال حضرت معصومه(س) واضح است اینکه پروژه آماده تولید است اما به دلیل محدودیت‌های بودجه‌ای سیمافیلم و ساخت دو سریال بزرگ و پرهزینه در دست تولید، فعلاً در اولویت ساخت نیست. خبر جدیدی درباره جزئیات دقیق‌تر از سریال منتشر نشده و عوامل آن هم تمایلی به گفت‌وگو در این باره ندارند. جواد افشار پیش‌تر درباره ساخت سریال «حضرت معصومه(س)» گفته بود: سال‌ها پیگیر این ماجرا و از بدو ورودم به این عرصه به فکر ساخت چنین سریالی بودم. او پیش‌تر اعلام کرده بود نسخه نهایی فیلم‌نامه پس از چندین بار بازنویسی تمام شده است و با اینکه سال ۱۴۰۰ خبر از ورود به مرحله پیش‌تولید داده بود اما با گذشت چند سال، همچنان پرونده ساخت سریال حضرت معصومه(س) مسکوت مانده اما به گفته کارگردان آن، مختومه نشده و همچنان موضوع ساخت این سریال فاخر در جریان است. 
افشار اما برای ساخت سریال مصمم است و به نظر می‌رسد ساخت این مجموعه را یکی از افتخاراتش در کارنامه کاری‌اش می‌داند. او در گفت‌وگویی تلویزیونی گفته بود مردم ما به خصوص دختران ایرانی و شیعه این حق را دارند که این بانوی گرانقدر اسلام را بشناسند و بدانند در چه جایگاهی هستند. وقتی 
امام موسی بن جعفر(ع) خودشان را فدایی دخترشان می‌دانند باید بدانیم ایشان چه جایگاهی دارند زیرا ایشان مسیر اهل بیت(ع) را در تاریخ از پلی عبور می‌دهند.

 همچنان در مرحله پیش‌تولید
مجتبی امینی که پیش از پذیرش دبیری جشنواره فیلم فجر به عنوان تهیه‌کننده سریال «حضرت معصومه(س)» معرفی شده بود، چندین بار اعلام کرده به محض آماده شدن شرایط از سوی سازمان صداوسیما و سیمافیلم، تیم تولید آمادگی کامل برای شروع پیش‌تولید نهایی و همچنین تولید این‌ اثر را دارد. او سال گذشته و همزمان با روز دختر درباره آخرین وضعیت ساخت این سریال، خبر از اتمام مرحله پیش‌تولید صفر آن داده و گفته بود: آرت بوک فاخری در این مرحله تهیه و تدوین شده که نقشه راهی برای پیش‌تولید و تولید این اثر ترسیم و روایت کرده است همچنین برای نخستین بار در صنعت فیلم‌سازی کشورمان از هوش مصنوعی در طراحی و اجرای این پروژه بهره گرفته‌ایم که نتایج استفاده از آن در تولید این اثر فاخر مشهود و ملموس خواهد بود.
با این همه در شرایطی که تهیه‌کننده و تیم تولید برای کلید زدن پروژه به همت تلویزیون و جیب سیمافیلم چشم دوخته‌اند اما هر سال به تعداد سریال‌های الف ویژه‌ای که قرار است در تلویزیون ساخته شود اضافه می‌شود همچون پوریای ولی، خواجه‌ نصیرالدین طوسی، سعدی و... که با توجه به بالا رفتن هزینه‌های تولید، ساخت سریال‌های تاریخی هر سال گران‌تر از سال قبل می‌شود. 

 آماده اما در نوبت
تولید سریال «حضرت معصومه(س)» به عنوان یکی از سریال‌های الف ویژه سیمافیلم در دهه کرامت سال ۹۹ در جلسه مجمع نمایندگان استان قم با حضور رئیس سازمان صدا و سیما، رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس، رئیس مرکز سیمافیلم، مدیر شبکه۳ سیما، جواد افشار (نویسنده و کارگردان) و مجتبی امینی (تهیه‌کننده) به تصویب رسید. پس از دیداری که عوامل تولید سریال در آن سال با تولیت حرم حضرت معصومه(س) داشتند، بنا شد این سریال در اولویت ساخت قرار بگیرد اما چهار سال است خبر جدیدی درباره روند تولید این مجموعه تلویزیونی منتشر نشده و فهرست بازیگران آن و دیگر عوامل تولید مشخص نیستند. اگرچه حساسیت‌هایی هم نسبت به تولید سریال‌هایی از این دست وجود دارد.
آیت‌الله سیدمحمد سعیدی، تولیت حرم حضرت معصومه(س) در آن دیدار گفته بود: وجود مراجع بزرگوار و خاستگاه انقلاب اسلامی بودن به حساسیت‌های قم می‌افزاید، همچنین ارتباط سریال حضرت معصومه(س) با قم نیز به حساسیت این سریال می‌افزاید.
با وجود اینکه هر سال همزمان با میلاد حضرت معصومه(س)، خبرهایی مبنی بر تولید سریالی با موضوع زندگی این بانوی بزرگوار از سوی سازندگان اعلام می‌شود که معمولاً تکرار اخبار سال‌های گذشته است اما در عمل اتفاق خاصی نمی‌افتد و به نظر می‌رسد این مجموعه تاریخی به عنوان سومین سریال الف ‌ویژه در دستور ساخت پس از سریال‌های «سلمان فارسی» و «موسی(ع)» قرار دارد.
این روزها که جواد افشار مشغول ساخت سریال «گاندو۳» و فیلم سینمایی‌اش است به نظر می‌رسد ساخت سریال «حضرت معصومه(س)» باز هم به تعویق بیفتد. باید منتظر ماند و دید سرانجام تلاش عوامل تولید سریال حضرت معصومه(س) چه زمانی به ثمر می‌نشیند و نتیجه کار به اثری ماندگار و تماشایی در تلویزیون منتج می‌شود؟

زهره کهندل

دیگر خبرها

  • سازندگان حرفه‌ای ساختمان در اصفهان معرفی می‌شوند
  • درباره آخرین وضعیت مجموعه‌ای بلاتکلیف/ چرا سریال حضرت معصومه(س)ساخته نمی‌شود؟
  • ۸۵۰ کلاس درس در استان بوشهر ساخته شد
  • برپایی جشنی با حضور ۴۰۰ دختر نوجوان اصفهانی
  • ۲۰۷ کلاس درس در سال ‌۱۴۰۳ ساخته می‌شود
  • نصر اصفهانی: نوابغ و فرهنگ نخبگانی نخستین گام ایده‌پردازی هستند
  • ۳۴۵ هزار پلاک آبی هوشمند بر منازل اصفهانی‌ها نصب شده است
  • آرزوهای دیرینه اصفهانی‌ها در ریل افتتاح پروژه‌های عمرانی و زیست‌محیطی شهر زندگی
  • آغاز ساخت ۱۵۰۰۰۰ واحد مسکونی در تهران از ماه آینده
  • ملک الشعراء حکیم شفایی، ادیب و پزشک نام‌آور اصفهانی